Medewerkers

De volgende dierenartsen zijn werkzaam bij de Dierenartsenpraktijk Zoetermeer.

J.G.T. Krijnen, P.H.J. Kemna, L. Schennink, I. Jorritsma, E. van Schuur en M. Wagenaar.

Jan  peter   lidia  ingridesther margriet

Ieder van deze dierenartsen heeft zich specifiek in een of meer gebieden en technieken van de diergeneeskunde geschoold. Door de samenwerking heeft de praktijk dan ook de beschikking over brede onderzoeks- en behandelingsmethoden voor alle diersoorten.

De praktijk begeleidt de kinderboerderijen in de regio bij het gezond houden van de dieren. Tevens zijn wij als vaste dierenarts verbonden aan het dierenasiel van Zoetermeer.

Bij onze werkzaamheden worden wij ondersteund door onze para-veterinairen:
Annelous, José, Linda, Marise en Lotte

 annelous jose Linda    marise lotte goed definitief

Onze dierenartsen en assistenten houden hun kennis continue up to date door doorlopend nascholing te volgen. Hierdoor is ons personeel steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op diergeneeskundig gebied!

Daarom zijn wij ook aangesloten bij VetVisuals©.

VetVisuals® is wereldwijd een uniek digitaal kennisplatform, dat volledig voorziet in de toenemende vraag naar objectieve veterinaire nascholing en e-learning. Aangesloten leden hebben direct veterinaire artikelen, virtuele vakgroepen en educatieve veterinaire webinars, gepresenteerd door werelds beste veterinair specialisten! Met ieder jaar minstens 50 uur aan nieuwe nascholing kan de Nederlandse dierenarts, die aangesloten is bij VetVisuals© International, altijd op de hoogte blijven van de laatste veterinaire ontwikkelingen. Dat is goed nieuws voor uw huisdier!